Over ons

Wij zijn Gretel en Gerry van frituur-broodjeszaak ’t Smulhuisje en wij baten nu sinds bijna 10 jaar onze frituur-broodjeszaak uit,  elke dag met de smile en een vriendelijk gezicht. Service is voor ons zeer belangrijk. Als de klanten tevreden zijn, zijn wij het ook. Ook besteden wij veel aandacht aan kwaliteit. Zo ook zijn wij als één van de weinige in de regio “Real Bicky-dealer”, wat betekent dat wij werken met de real bicky-hamburger, een real bicky-bun, de 3 bicky-sauzen, en de enige echte Bicky roasted onions en bicky cucumb’salad

Ook onderscheiden wij ons in onze hamburgers: zo hebben wij elke maand onze originele hamburger van de maand. En hebben wij veel keuze in hamburgers, zoals onze overheerlijk Ardeense burger en Farmer’s burger die wij bereiden met 100´% puur Irish-beefburgers op de plaat gebakken.

Men kan bij ons ook heerlijke slaatjes bestellen die met alle zorg en versheid worden bereid.

Wij hebben buiten de originele warme gerechten die men meestal kan krijgen in de frituur zoals ons overheerlijk stoofvlees en vidé, ook superlekkere halve kip, balletjes in tomatensaus, goulash, vispannetje, spaghetti bolognaise, macaroni… Ook hebben wij lekkere huisgemaakte tartaar.

Gezinnen kunnen bij ons de familiefrit bestellen.